Mesec: december 2018

Ravno prav blizu Lipice je hotel SežanaRavno prav blizu Lipice je hotel Sežana

Že nekaj časa je odločujemo, da gremo v Lipico, hotel Sežana in otroci skoz pričakujejo kdaj bo ta dan, zato sva se z možem pogovorila, da en vikend posvetimo družinskemu izletu in da ne bi bilo preveč naporno bi si našli eno nočitev. Med vsemi ponudbami nama je bil hotel Sežana najbolj simpatičen in sva rezervirala. 

Ta vikend je bilo napovedano lepo vreme in komaj smo čakali, da mine teden in da se usedemo v avto in gremo proti Primorski. Najina otroka sta imela že vse pripravljeno veliko prej in kovčki so že čakali pred vrati njihove sobe. Tako sta si ogledovala slike kako izgleda hotel Sežana in kaj vse ponuja Lipica. Seveda smo se odpravili v soboto zjutraj in bili že kar kmalu v Lipici, ker za začudenje ni bilo gneče ne cesti. 

Lipica je res lep kraj, že samo ko se pelješ po tisti dolgi, ravni, vijugasti cesti, se enostavno umiriš, ko zagledaš vse te lepe konje, kako se pasejo. Otroka sta bila presrečna, doživeli smo prekrasni dan in čakal nas je hotel Sežana, da gremo tja na večerjo, ki smo imeli rezervirano in nočišče z zajtrkom. Ker smo bili kar pošteno lačni in nismo hoteli jesti v Lipici, ker smo vedeli, da nas v hotelu Sežana čaka večerja, smo raje malo potrpeli. Sicer malček v negotovosti, ker nismo vedeli, če nam bo hrana sploh všeč. Pa nam je bila, pa še kako!

Ne samo hrana, tudi prijaznost, sam hotel Sežana, okolica, vse nam je bilo prekrasno. Moja dva otroka nerada spita po hotelih, vendar ta hotel Sežana jima je bil všeč, v njemu sta se počutila domače, sobe so jima bile lepe in čiste, ta hotel Sežana je pri nas dobil veliko pik in še bomo prišli sem, pa čeprav se moramo malo peljati, da pridemo na morje, kajti tukaj nam je bilo prelepo in malo je takšnih hotelov, kjer se tako počutimo vsi skupaj. …

Read MoreRead More