Mesec: julij 2020

Jagode v čokoladi je super kombinacijaJagode v čokoladi je super kombinacija

Ko razmišljamo, kako bi polepšali večer z svojim dragim, nam hitro pridejo na misel jagode v čokoladi in šampanjec. Sama sem velik romantik, čeprav mi je vedno nerodno načrtovati romantičen večer, kajti včasih bi imela samo lep romantičen večer, brez da pristaneva v postelji. Kako pa je to mogoče, če moškemu pričaraš večer, kjer ga čakajo jagode v čokoladi, mislim, da skoraj ni mogoče, da se večer ne prelevi v romantično noč. 

Tako moram priznati, da bolj poredko pripravim takšne večere, a ko jih, takrat jih pripravim za prav. Pripravim vse potrebno, da bi čim lepše in čim boljše izpadlo. Pomislim na vse, hrano, sladice, pijačo, vse mora biti popolno. Sam ambient pa seveda krasijo lepe dišeče svečke. Takšne večere bi imela vsak dan, vsak dan bi jedla jagode v čokoladi, ker je to res nekaj dobrega in slastnega.

Je pa res da imam nekaj problemov, ker vedno kompliciram pri jagodah, kajti morajo biti tiste prave, sočne, po možnosti naše domače in če ne najdem dobrih jagod, potem jih raje ne kupim. Tokrat sem imela srečo, ker je sezona jagod, sedaj vem, da bodo jagode v čokoladi večkrat na mizi, ker se jih bom najedla predenj nehajo zoreti. 

Večer je bil prekrasen, oba sva potrebovala umirjen večer in tako sva uživala ob gledanju filmov in zraven jedla jagode v čokoladi, pila šampanjec in se zraven veliko smejala. Takšnih večerov bi imela še veliko. Prav prijetno je bilo sedeti in se počutiti ljubljena. Ni mi bilo važno, da sem umazala celo kuhinjo, ko sem pripravila stvari, glavno, da je večer bil lep, da so jagode v čokoladi bile neizmerno okusne in dobre in da sem kupila pravo čokolado, da le tani zagrenila. Enkrat vem, da sem jagode v čokoladi naredila z napačno čokolado in tako pokvarila vse skupaj, ker okus ni bil dober.

Read MoreRead More