Mesec: avgust 2020

Avtošola in moja nerodna vožnjaAvtošola in moja nerodna vožnja

Ko sem se odločila, da bom šla delat izpit za avto, sem vedela, da avtošola ne bo mačji kašelj zame, ker sem bila res bolj štorasta in bala sem se hitrosti. Vendar pa sem izpit za avto nujno potrebovala, da sem bila mobilna. Katera avtošola je prava, a narediš izpit čimprej, sem se kar nekaj časa spraševala, potem pa sem vedela, da to nima smisla premišljevati, ker bom izpit naredila takrat, ko bom seveda sama pripravljena. Ne moreš narediti izpita, če ne znaš dobro vozil.

V našem kraju je itak samo ena avtošola in ker nisem imela časa niti volje, da bi se vozila kam drugam, saj bi tako morala neprestano kombinirati vožnjo z avtobusnimi prevozi, da bi prišla do tja. Ta avtošola pa je bila v našem kraju in tako je inštruktor prišel po mene, ko sem imela ure vožnje. KO sem začela voziti, sem morala premagati ta strah, ki sem ga imela, morala sem zaupati sama sebi in avtu, da bo vse ok in tako sem se začela počutiti varno. Prav všeč mi je bila ta avtošola, moj inštruktor je bil razumljiv, do mojega straha, tako da sem strah premagala, prav nič me ni silil, da naredim nekaj, kar še nisem pripravljena in to je bilo to, da sem jaz lepo napredovala. 

Še dobro, sem si govorila, da je v našem kraju prav ta avtošola, ker so res prijazni, ne predstavljam si inštruktorja, ki bi se name drl in če tudi bi samo glas povišal, mi ne bi bilo všeč. Tako  pa sem strah premagala, ravno zaradi tega, ker je bil tako razumljiv. Danes sem super voznica, ceste se ne bojim in zavedam se, da je ta avtošola prav zahvalna, da sem postala samozavestna lasnica izpita za avto, ker si na začetku niti najmanj nisem mislila, da mi bo šlo tako lepo.

 …

Read MoreRead More