Mesec: maj 2024

Vzmetnica je ključen faktor kvalitetnega ležiščaVzmetnica je ključen faktor kvalitetnega ležišča

Nekaj časa nazaj sem se začel malo pozanimati o temu, kako si lahko ustvarim najboljše okolje za spanec, saj sem menil, da bi mi lahko kvalitetno okolje za spanec zelo dobro koristilo za moje splošno počutje skozi dan.

Vzmetnica je ključen faktor kvalitetnega ležišča

No tako pa sem nato našel kar nekaj različnih reči, katere vplivajo na to. Prva pa je bila ta, da je potrebno poskrbeti za to, da je naš prostor, kjer spimo, čim bolje prezračen, tako da imamo v sobi, oziroma v spalnemu prostoru čim boljše ozračje.

Nato pa sem prišel do same postelje. Tukaj pa je več različnih elementov igralo ključno vlogo. Tako je moral biti okvir postelje kvaliteten in primeren za to, da lahko naša vzmetnica, ki je na njemu, diha, oziroma se zrači, saj se v vzmetnici nato ne bo nabirala toplota. 

No nato pa je bila pomembna še sama vzmetnica. Ta pa je morala biti zadosti trdna, da je dajala našemu telesu primerno oporo in podporo, ter da se vanjo nismo ugreznili, ko se uležemo nanjo, poleg tega pa mora biti vzmetnica tudi zadosti mehka da nam je udobna. No nato pa mora biti vzmetnica narejena tudi iz kvalitetnih materialov. To pa je pomembno zaradi tega, da se bo ta spet lahko zračila, saj je to, da se v vzmetnici, oziroma v našemu ležišču, ne nabira toplota, zelo pomembno za samo udobje in pa tako posledično za kvaliteto spanca.

Nato pa sem si moral zagotoviti še primerne vzglavnike in prevleke, ter je bilo nato za moje ležišče in pa za prostor, kjer spim poskrbljeno. Največ dela pa mi je zagotovo dala vzmetnica, saj sem se moral odpraviti v razne trgovine, da sem našel vzmetnico, ki mi je bila najbolj udobna, kar pa je vključevalo kar nekaj testiranja, da se je takšna vzmetnica našla. No tako pa imam sedaj res zelo dobro ležišče, katero pa mi omogoča, da se lahko dobro naspim. …

Read MoreRead More

Softpos najdemo v res vsaki trgoviniSoftpos najdemo v res vsaki trgovini

Res zelo dolgo časa sem razmišljala o tem, da bi odprla svojo trgovino z oblačili. Že kot študentka sem delala v trgovinah z oblačili in ravno zato sem vedela, da bi mi to lahko uspelo brez problema. Ko sem končala faks sem se v eni trgovini z oblačili tudi zaposlila. Tam sem začela potem tudi hraniti denar, saj sem vedela, da ga bom potrebovala kar precej. Ko sem končno nabrala dovolj denarja, sem začela iskati prosto. Tudi to sem zelo hitro našla in vse poti so se mi začele lepo odpirati.

Softpos najdemo v res vsaki trgovini

Začela sem planirati izgled trgovine in pa iskati dobavitelje za oblačila. Vedela sem točno kaj želim prodajati, potrebno je bilo le najti dobavitelja za te stvari. Ko sem prišla do planiranja blagajne, sem se zelo hitro spomnila na kartično plačevanje. Malo sem morala razmisliti o pos terminalu. Jaz sem načeloma celo delovno kariero delala s Softpos. To mi je nekako bilo res najbolj poznano in ravno zato sem se odločila za Softpos. Opazila sem tudi, da ima zelo veliko trgovin okoli mene ravno ta Softpos in ravno zato sem vedel, da gre za zelo dobro zadevo. Tudi vse stranke so bile vedno zelo zadovoljne in ravno zato sem točno vedela kaj kupujem in ni mi bilo žal.

Ko sem imela vse lepo izrisano, smo se morali lotiti dela. Zelo veliko smo naredili sami z mojimi prijatelji in za to sem jim za vedno hvaležna. Za nekatere stvari sem seveda potrebovala profesionalce in to je bila skoraj da edina stvar, ki je nekaj stala. Za vse ostalo sem se prijateljem oddolžila z eno večerjo ob morju. Vsi so bili res zelo veseli, ker so mi lahko nekako pomagali in mi uresničili sanje. Rekli so mi tudi to, da sem se odločila za prava oblačila in da bodo stranke zadovoljne z mojo trgovino. Prijatelji so mi definitivno dali neko dodatno motivacijo s temi lepimi besedami. …

Read MoreRead More