Mesec: julij 2024

Tinitus je nekaj kar lahko doleti čisto vsakegaTinitus je nekaj kar lahko doleti čisto vsakega

Nekaj časa nazaj sem bila na nekem res zelo dobrem koncertu. Ker sem bila res velika oboževalka te skupine, sem definitivno želela biti spredaj. Niti malo nisem pomislila na to, da bi lahko šlo karkoli narobe. Koncert je bil res zelo dober in ni  mi žal da sem šla. Res je bilo zelo glasno ampak v tistem momentu me to res ni motilo oziroma sploh nisem opazila. 

Tinitus je nekaj kar lahko doleti čisto vsakega

Bila sem zelo vesela in ko sem prišla domov sem šla samo še spat. Naslednje jutro sem se zbudilo in nekaj je bilo res zelo čudno. Kar naenkrat mi je piskalo v ušesih. Mislila sem, da nič takega in da se more telo še zbuditi. Ko se je to nadaljevalo v celem dnevu in še nekaj dni po tem, me je začelo res skrbeti. Pisk v ušesih nikakor ni izginil. Odločila sem se, da bom šla k zdravniku. Vedela sem da nekaj res ni v redu in hotela sem biti sigurna, zato sem tudi šla k zdravniku. Zdravnik mi je res enostavno omenil tinitus. Tinitus je nekaj za kar sem prvič slišala in niti malo mi ni bilo jasno kaj se dogaja. Hotela sem, da mi situacijo obrazloži. Povedal mi je, da se lahko zgodi to, da bo tinitus oziroma ta pisk v ušesih izginil, lahko pa bo ostal. Seveda res nisem hotela tega slišati, saj nisem hotela, da mi piska v ušesih celo življenje. Zdravnik mi je tudi obrazložil, da če se bo to slučajno zgodilo, se bojo moja ušesa tega piska navadila in da ne bom več slišala tega piska, kljub temu, da bo še vedno prisoten.

S tem me je definitivno malce potolažil a vseeno nisem hotela, da se to nadaljuje. Po nekaj dneh piska ni bilo več in če povem po pravici res ne vem če je dejansko izginil, ali je točno tako kot je rekel zdravnik in se je moje uho navadilo tega piska. …

Read MoreRead More