Mesec: oktober 2024

Astrologija mi je postala res zelo zanimivaAstrologija mi je postala res zelo zanimiva

Skozi svoje celotno otroštvo sem se vedno srečeval s tem, da me je ob polni luni, ponoči doletela hoja v spanju. Tako pa mi je bilo to vedno zelo zanimivo, saj mi ni bilo jasno, kakšna povezava je tukaj. Prav tako pa se mi je to začelo pojavljati tudi kdaj med odraslim življenjem, tako da sem se začel zelo zanimati okoli te tematike.

Astrologija mi je postala res zelo zanimiva

Nekatere odgovore na to pa mi je dalo raziskovanje, ko me je začela zanimati astrologija. To pa zato, ker se ta veda ukvarja s tem, kakšne vplive imajo razna nebesna telesa na naše počutje in pa naše življenje. Tukaj pa je bil majhen del te znanosti, oziroma te tematike o temu, kakšen vpliv ima polna luna na nas. Tukaj pa sem opazil, da lahko luna močno vpliva na naše počutje, kar pa sem spoznal tudi pri sebi, ter je to lahko nato povezano s tem, da nato hodimo v spanju.

Zaradi tega pa me je začela astrologija nato še toliko bolj zanimati, saj sem srečal manjšo povezavo med to tematiko in pa med mano. Zato pa sem si nato začel še prebirati horoskope, kateri pa so povezani z našim rojstvom, ter kakšne povezave ima to z našo osebnostjo. Tukaj pa seveda vsemu nisem čisto verjel, saj se mi ni zdelo vse tako realno, vendar pa sem vseeno videl kar nekaj povezav med tem o čemu pišejo, ter o meni, tako da mi je bilo to kar fascinantno.

Nato pa mi je to raziskovanje astrologije dalo tudi kar nekaj zanimanje za razne planete, ter kakšen vpliv imajo ti na nas, kar pa je bilo res zelo zanimivo. Zato pa sem skozi leta spoznal res kar veliko stvari o tej smeri znanosti, oziroma vede, ter mi je vedno bilo zelo zabavno prebrati kakšen članek na tematiko, ki je bilo povezana z vesoljem in kakšno povezavo ima tukaj astrologija. …

Read MoreRead More