Zdrav splet Mravljinci v levi roki Ko se vam večkrat pojavijo mravljinci v levi roki je čas, da obiščete zdravnika

Ko se vam večkrat pojavijo mravljinci v levi roki je čas, da obiščete zdravnika

Sam nikoli ne paničarim, po navadi vse lažje poškodbe ali prehlade premagam doma sam. Zadnje čase pa opažam, da se mi neprestano pojavljajo mravljinci v levi roki in ker nisem zdravnik, bi res rad vedel, zakaj se mi to dogaja. Malo me je zaskrbelo, ker se ti mravljinci v levi roki ne končajo in trajajo in trajajo. Vsak dan jih imam, včasih čisto malo, včasih pa kar močne.

Malo sem pogledal po spletu, a spleta nimam preveč rad, ker me vedno prestraši, na koncu na spletu pridem vedno do težkih bolezni, zato nisem hotel veliko gledati, naj mi zdravnik pove, zakaj se mi pojavljajo mravljinci v levi roki, sedaj že tako pogosto.

Prav vesel sem bil obiska, ker me je zdravnik izprašal zelo lepo, prvo me je vprašal, če kadim, ker bi tako lahko mravljinci v levi roki bili zato, nato sva šla naprej in izključila sladkorno bolezen, težave z pretokom krvi, buerjevo bolezen, tudi pomanjkanje vitaminov ni bilo krivo, ker res zdravo živim, poškodba hrbtenice tudi ni bila kriva, ker se nisem prav nič poškodoval, da bi bila kriva utrujenost tudi ne in na zadnje je ostal karpalni kanal, kar pa je velika možnost, da so zato nastali mravljinci v levi roki, ker sem pred štirimi meseci začel na veliko telovaditi z utežmi in lahko bi šlo prav zato.

Dogovorila sva se, da bom sedaj nekaj časa uteži ukinil in ne bom delal istih vaj, da bi obremenjeval zapestje, kajti mravljinci v levi roki so lahko prav zaradi ponavljajočih gibov na fitnesu. Tako bom sedaj vaje prilagodil in moje zapestje bo počivalo, mogoče pa se mravljinci v levi roki umirijo. 

Glavno, da jaz vem, kako in kaj in me to ne bo več obremenjevalo, da ne bom vedel, zakaj imam mravljince.