Zdrav splet Influencerji Influencerji pogosto na simpatičen način ponujajo izdelke

Influencerji pogosto na simpatičen način ponujajo izdelke

Ker sama nimam toliko prijateljic, so mi influencerji všeč, ker tako slišim, kako razmišljajo, kako se obnašajo, in danes je to že tako domače, da pogosto vidimo v njihove domove. Jaz jih ne gledam zato, da bi bila radovedna, gledam in poslušam jih zato, da vidim, kako živijo, da mi dajo kakšno idejo in da se mogoče odločim za izdelek, ki so ga ponujali, in bili z njim zadovoljni.

Še posebej so mi všeč influencerji, ki so preprosti in me nasmejijo, prej sem pogosto poslušala in gledala tiste, ki so se ukvarjali s športom, ker sem mislila, da bom tudi jaz telovadila, če bom gledala njih, pa ni bilo tako, gledala sem jih, naredila pa nisem čisto nič, imela sem samo slabo vest.

Tako sem njih nehala poslušati in sedaj so mi všeč influencerji, ki me nasmejijo in tako jih že zjutraj pri kavi malo pogledam in poslušam, da me spravijo v dobro voljo. Takšne vesele imam rada, pozitivce. Sem kar izbirčna, niso mi všeč vsi influencerji, nekateri so mi tečni. Sama ne bi nikoli bila influencer, ker nisem tako komunikativna, ne znam se pretvarjati in ne znam prodajati. Ko gledam te ljudi, pa to vsi obvladajo, vsak na svoj način. Mene to ne moti, rada poslušam tiste, ki imajo kaj pametnega povedati ali prodajajo tiste stvari, ki mene zanimajo. 

Včasih pa se zamislim in se vprašam, kako so lahko takšni influencerji, ko v njihovo zgodbo vpletejo vse v družini, še posebej, če gre za majhne otroke. To pa nisem ravno zato, kajti nihče ne ve, kaj bo v prihodnosti in otroci ne spadajo na splet. To je moje mnenje in vsak ima svoje. Kakšno pa imajo življenje influencerji pa ne vem, mislim pa, da jim ni dolgčas in imajo kar nekaj dela, da to vse kar želijo, objavijo.