Zdrav splet Promocija slovenske Istre Prva lokacija, za katero me je promocija slovenske Istre prepričala

Prva lokacija, za katero me je promocija slovenske Istre prepričala

Danes je bila na vrsti prva restavracija, za katero me je promocija slovenske Istre navdušila in prav nič se niso zmotili. Morda bi lahko rekel, da je celo nad pričakovanju. Pričakovala sem res dobro kosilo, dobila sem pa dolino kosilo, tako, da je vse in še več kar je pisalo v tistem članku res. Zagotovo sem bom še kdaj vrnila sem. Najprej moram pa obiskati še ostale restavracije, ki sem jih našla v članku, ki je bil promocija slovenske Istre in še nekaj drugih lokacij. 

Prva lokacija, za katero me je promocija slovenske Istre prepričala

Včasih si res želim, da bi bilo mnogo več takih člankov, kot je bil ta in je bil promocija slovenske Istre, saj sem res zvedela zelo veliko nepričakovanih podatkov. Ta restavracija niti nisem vedela, da obstaja in nikoli ne bi šla pogledat v tisti konec, če je tam kaj zanimivega. Ampak že ves čas je bilo in jaz seveda nisem vedela nič o tem, tako, da sem posledično tudi zamujala odlična kosila na obali. Raje sem hodila vsa utrujena v Ljubljano in iskala preverjene restavracije tam, kot pa da bi našla nekaj novega in bi doživela še kaj zanimivega. 

Ampak ker nikoli ni prepozno, je tudi to zagotovo prišlo ob pravem času in se bom sedaj lahko izobrazila malce bolj o Istri, saj je promocija slovenske Istre vedno boljša. Včasih vem, da skorja ni bilo moč najti kakšnih takšnih stvari in res si moral že zelo dobro poznati to okolje, da si vedel, kje so tisti odlični kotički. Tako, dem sem zelo vesela, da ej promocija slovenske Istre v porastu, saj se bo zagotovo izvedela za še več zanimivih lokacij. Komaj čakam, da bom prebrala še kakšen zanimiv članek in odkrila še kaj lepega in zanimivega. Morda me ne bo promocija slovenske Istre presenetila samo z odličnimi kosili, ampak še s čim drugim, kar se seveda ne bom branila.