Zdrav splet Baterijski vrtalnik Baterijski vrtalnik je verjetno nekaj o čemer vsak moški sanja

Baterijski vrtalnik je verjetno nekaj o čemer vsak moški sanja

Ko sem se preselila s fantom v novo stanovanje, je on hotel da najprej nakupimo nekaj orodja, da se bo on počutil bolje. Tako lahko popravi karkoli kadarkoli. Najprej sva šla v eno trgovino in nabavila neke nujne zadeve, kot so kladivo, vijaki in podobno. Potem pa sva šla še v eno trgovino, ravno toliko, da vidi če rabi še kaj. Našel je baterijski vrtalnik.

Najprej sem si mislila da tega res ne rabiva in da bo baterijski vrtalnika samo še zavzel več prostora. Fant je rekel, da nama lahko baterijski vrtalnik res olajša marsikaj in zadeve se lahko popravijo zelo hitro z njegovo pomočjo. Na koncu sem seveda pristala na to in moj fant je kupil baterijski vrtalnik. Ko sva prišla domov in videla, da je dejansko neko določeno pohištvo bolj slabo pritrjeno in podobno, se je fant takoj lotil dela in vse popravil tako kot mora biti.

Baterijski vrtalnik je verjetno nekaj o čemer vsak moški sanja

Delo je bilo opravljeni zelo zelo hitro in res nisem imela nobenih pripomb. Nato, ko je vse popravil, pa sva končno lahko šla nakupovati stvari, ki sem jih jaz želela in to so stvari za v kuhinjo, stvari za čiščenje, za spalnico, dnevno sobo in podobno. Neke stvari osnovne, da lahko sploh začneva normalno živeti. Ta izkušnja s selitvijo je bila res enkratna. Ne bi spremenila ničesar do sedaj. Z vsem sem res zadovoljna in mislim, da sva si stanovanje res lepo uredila.

Še vedno pa sem razmišljala o tem orodju in ko se pomislila malo za nazaj , sem se spomnila, da je bil moj oče isti. Tudi on je potreboval orodje in ni želel nič drugega najprej kupovati kot pa neko orodje, da bo potem lahko določene stvari sam sestavil ali pa kaj popravil. Sedaj razumem, da je veliko moškim to res nujna oprema doma in da brez tega ne gre in s tem se tudi strinjam, saj vedno potrebuješ neko orodje, saj nikoli ne več, če se bo kaj pokvarilo, odvilo ali kaj podobnega.