Zdrav splet Vrata Balkonska vrata nam polepšajo dnevno in balkon

Balkonska vrata nam polepšajo dnevno in balkon

Pri sami gradnji hiše, moramo še biti kako pozorni na to, kakšna vrata si bomo montirali. Pri nas smo naredili napako in smo montirali premajhna balkonska vrata. Tako nam je še danes žal, da nismo prej bolj študirali, kajti resnično bi si lahko montirali velika balkonska vrata, ki bo se odpirala v celoti in pogled iz dnevne sobe bi bil fantastičen na balkon in okolico. Saj sami veste, koliko vam pomeni lepo sončno vreme in da lahko v miru posedimo, da sonce ne sije na nas in če bi takrat študirali na to, bi lahko vedeli, da bi sedeli v dnevni in ker bi bila balkonska vrata res velika, bi se počutili kot da sedimo na balkonu.

No imeli smo majhna balkonska vrata in še odpirala se niso v celoti ob zidu, tako da ko smo jih želeli odreti, smo imeli več težav z njimi, kot pa to da bi v tem uživali. Tako so naša balkonska vrata bolj kot ne vedno zaprta in nobeden jih rad ne odpira, kajti res niso praktična.

Vemo pa, da bomo v prvi priliki vrata zamenjali za velika, kajti prostor v dnevni bo tako bolj svetel in izgledal bo lepši, če bodo skoraj skozi celo steno balkonska vrata. Jaz bi jih zamenjala že zdaj, pa me je kar strah povedati možu, saj bo rekel, da smo vrata komaj montirali in da kaj govorim, čeprav je bil on isto po tihem malo presenečen, vendar hoče nič reči, da ne bi bila jaz še bolj razočarana. Saj veste ko merite luknjo za vrata, morate tudi misliti na okvir od vrat, ki vam pobere pogled skozi vrata in tako zmanjša velikost šipe. Zdaj to vemo in po toči zvoniti je prepozno, vrata so takšna kot so, če pa bo kdaj preveč denarja v hiši, pa je to prvi plan, da montiramo večja vrata in s tem polepšamo stanovanje.