Zdrav splet Ženski čevlji Dan za prijateljico in dan ko so na vrsti ženski čevlji

Dan za prijateljico in dan ko so na vrsti ženski čevlji

Imam prijateljice po vsej Slovenji, vendar še vedno sem najbolj vesela, ko se dobim z prijateljicami iz primorske, ker vem, da bomo šle v Italijo in da da bodo na tapeti ženski čevlji, obleke, kozmetika, parfumi in seveda kofetkanje.

Kako obožujem ta čas, zdi se mi da sem kar srečnejša, enostavno se zame čas ustavi in takrat uživam 100 na uro. Takrat pozabim na probleme in težave, takrat je polno smeha, klepetanja, pomerjanja in tako dalje. Tudi tokrat, ko smo se dobile smo šle v Italijo in na vrsti so bili ženski čevlji. Najbolj smo zanimive, ker imamo čisto različne okuse in nobena nobeni ne kritizira obutve, vse hodimo za vsako zraven, dokler si ne kupi čevljev, ki so ji všeč. Tako gremo skozi vse trgovine, športne, elegantne, poceni, drage, ženski čevlji so danes zelo različni po stilu in seveda tudi po ceni.

Ker si nekatere lahko privoščijo drage čevlje, druga pa seveda ne, moramo obiskati vse trgovine. To je čas, kjer se smejimo, hecamo, pogovarjamo, ustvarjamo stile in odidemo z polnimi vrečami. Na kocu, ko so ženski čevlji kupljeni, pa seveda standardni ritual, da gremo na kavico. Tam pobrskamo po vrečkah, kaj vse smo kupile in si govorimo, kako bomo te stvari nosile, ženski čevlji ustvarijo stil in to se vse zavedamo. Zavedamo se, da ženska pokaže svoj stil tako, kakšne čevlje nosi. In s tem se strinjamo vse.

Ljudje bi se morali tega bolj zavedati, da ženski čevlji ustvarijo stil, ne pa obleka, kot bi nekdo prvo pomislil. Kar malo pomislite in dali mi boste prav. Zamislite si različne variante obutve na ženskih nogah in videli boste, da ste si v mislih zgradili njen stil. Če pa se ženska še sama zaveda, kaj lahko naredijo ženski čevlji, potem pa je to pika na i, ker je ustvarjen stil, ki si ga je želela.