Zdrav splet Storitev Formosa Formosa, končno sproščena

Formosa, končno sproščena

Že nekaj časa sem se ukvarjala sama z seboj in iskala rešitev, kje bi se sprostila, kajti moja služba je tako naporna, da dolgo ne bi več zdržala, če ne bi našla rešitve, da se moje telo sprosti, kdo bi si misli, da je to bila Formosa, ker enostavno sploh nisem vedela, da ta storitev obstaja pri moji frizerki.

Ko sem šla k frizerju in ko mi je frizerka umivala glavo, sem se potožila, da sem preveč pod stresom in da mi je ta njena masaža res pasala, potem pa mi je frizerka rekla, da je pri njih storitev Formosa, ki resnično pomaga pri takšnih stvareh. Nisem vedela o čem govori, potem pa mi je dala letak za domov, da si v miru preberem, kaj Formosa je. 

Seveda, tako kot skoraj vsi ostali, sem letak stlačila nekam v torbo in pozabila nanj. Ko sem en dan spet bila čisto utrujena in sem spet iskala rešitve, šla na sprehod, prosila moža da me zmasira, skušala meditirati, sem se spomnila, da pa mi je frizerkina masaža res pasala. Šla sem iskat tisti letak, ki mi ga je dala, da si bolj preberem o tej  storitvi, ker mi je res bila všeč in najpomembnejše mi je pomagala. 

Še enkrat sem si prebrala, kaj točno pomeni Formosa, da sem razumela, zakaj mi je tako pomagala. Potem pa sem klicala in se naročila za to masažo glave, ker sem jo res potrebovala, že drugič mi je pomagala pri stresu, tako da nisem več dvomila v to, odločitev je padla, vedno ko bo stres prevelik zame bo zame poskrbela tehnika Formosa, da se spet postavim na noge in se sprostim. Ta globoka sprostitev, ki ti jo tehnika Formosa da je res neverjetna, tako zelo pomaga in deluje na celotno telo. Škoda, da še ni bolj znana med ljudmi in da ni več reklame za to tehniko masiranja, ker bi jo več ljudi potrebovalo.